Patagonia herbal $9.000.-
Perfil del cóctel: Delicado y herbal, combina frescor vegetal y notas cítricas equilibradas.
Cocktail Profile: Delicate and herbal, combining vegetal freshness with balanced citrus notes.
Gin, cordial pepino y tepa, jugo de limón, bitter hierbas patagónicas.
Gin, cucumber & tepa cordial, lemon juice, Patagonian herbal bitters.
Piña brava $9.000.-
Perfil del cóctel: Tropical ahumado, con equilibrio entre dulzor, acidez y notas especiadas.
Cocktail Profile: Tropical and smoky, with a balance of sweetness, acidity, and spiced notes.
Ron infusionado en piña asada, triple sec, maracuya, piña, ginger ale y merkén.
Rum infused with roasted pineapple, triple sec, passion fruit, pineapple, ginger ale, and a touch of merkén.
Melimoya $7.500.-
Perfil del cóctel: Tropical y cremoso, un toque de dulzor, cítricos y amargos suaves.
Cocktail Profile: Tropical and creamy, perfectly balanced with hints of sweetness, bright citrus, and a smooth touch of bitterness.
Ron, aperol, jugo de naranja, crema de coco, y bitter angostura.
Rum, Aperol, orange juice, coconut cream, and angostura bitters.
Tiramisur $9.500.-
Perfil del cóctel: Cremoso, aromático y con delicadas notas a vainilla.
Cocktail Profile: Creamy, aromatic, with delicate notes of vanilla.
Disaronno, Kahlúa, crema, cold brew de café de la casa, syrup y licor de vainilla artesanal, con un matiz de cacao en polvo.
Disaronno, Kahlúa, cream, house cold brew coffee, syrup, and artisanal vanilla liqueur, finished with a hint of cocoa powder
Sangria de la casa / House Sangria $9.000.-
Perfil del cóctel: Refrescante y afrutado, combinación equilibrada de sabores dulces y cítricos.
Cocktail Profile: Refreshing and fruity, a balanced mix of sweet and citrusy flavors.
Macerado de frutas de la casa, licor de naranja, syrup simple, canela y vino tinto.
House-made fruit maceration, orange liqueur, simple syrup, cinnamon, and red wine.
Melimoyu Gin $9.000.-
Perfil del cóctel: Frutal, citrico y herbal con aroma a bosques de tepa.
Cocktail Profile: Fruity, citrusy, and herbal with an aroma reminiscent of tepa forests.
Gin, licor de maqui elaborado en casa, cordial de hierba buena, syrup de berries, jugo de limón sutil y tónica.
Gin, house-made maqui liqueur, mint cordial, berry syrup, subtle lemon juice, and tonic water.